Wyatt thotë se asnjëherë nuk ka pasur miqësi me Nicole Scherzinger dhe nuk është e sigurt nëse do të kthehet ndonjëherë te “Pussycat Dolls”.

Edhe pse kanë qenë në një grup muzikor, Wyatt thotë se nuk ka qenë asnjëherë e afërt me Nicole, dhe se nuk i ka pëlqyer që Nicole ka qenë zëri kryesor i grupit në të gjitha këngët.

Nicole është më shumë si dikush me të cilën punoj, sesa një shoqe.

Megjithatë duke llogaritur të gjitha turnetë dhe kohën që kemi kaluar bashkë mund të thuhet se jemi afruar”, është shprehur Wyatt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here