Kate Winslet nuk e konsideron vetën divë. Madje ka raste kur aktorja e bën vetë makijazhin dhe del të luajë në film.

“Më pëlqen që makijazhin ta bëj vetë. Sikurse duarve të mia, nuk i besoj askujt”, ka thënë Kate.

“Kohëve të fundit më pëlqen edhe ngjyra e zezë që e përdor Victoria Beckham, pra në përgjithësi dua që për veten të kujdesem vetë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here