Mitch, ka njoftuar se vajza e tij ka refuzuar të realizojë duet me këngëtarin Robbie Williams.

58-vjeçari ka treguar në shoun e tij online, “Mitch Winehouse’s Showbiz Rant”, se këngëtari hitit “Feel”, kishte dashur të incizonte një këngë me këngëtaren problematike, mirëpo ajo e kishte refuzuar menjëherë duke mos e diskutuar këtë gjë.

Aktualisht, Amy është duke punuar në incizimin e albumit të saj të tretë, pjesë të të cilit ka incizuar në Londër dhe na Xhamajka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here