William Levy: Nuk është në rregull të bëni shumë fotoWilliam Levy është një nga aktorët më të njohur, jo vetëm për shumë prej roleve të tij në seriale apo filma, por edhe për fizikun. Fama e tij i ka kaluar kufijtë, nëpërmjet pjesëmarrjes në Dancing With the Stars në Amerikë, pjesëmarrjes në videoklipin e Jennifer Lopez, si dhe filmin më të fundit “Addicted”.

Së fundi Levy ka thënë që nuk i pëlqen të bëjë foto.

“Nuk më pëlqen aq shumë të bëj foto. Unë vazhdimisht ndaj gjëra nga jeta ime private. Herë pas here, shpërndaj edhe gjëra personale, në mënyrë që ata të ndihen më afër me mua. Një mashkull që bën më shumë foto sesa një femër, nuk është edhe aq në rregull”, tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here