Një model i njohur si “Brad Pitti i Kubës” ka mohuar të ketë një lidhje me Jennifer Lopez.

William Levy, 30 vjeçar, bëri një paraqitje në videon e re të yllit të popit “I′m Into You”, e cila ishte filmuar në Mexico në prill.

Gjyqtarja e American Idol, 41 vjeçare, tregohej mjaft e “afruar” me të në skenat sensuale në plazh. Ditën e djeshme ai hodhi poshtë raportet se po frekuentohet me këngëtaren, e cila njoftoi për ndarjen e saj nga Mark Antony, ditën e premte.

Një zëdhënëns i Levy tha se e vetmja lidhje që kanë ata të dy është lidhje profesionale dhe vetëm ajo ka qënë gjithmonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here