Duka dhe Dusheka e Cambridghe arriti sot në ishujt Solomon.

Pasi kaluan dy ditën e fundit në ishullin Borneo, William dhe Kate nuk kishin asnjë ide se çfarë i priste.

Pritja që i është bërë atyre ka qenë e paimagjinueshme për ta. Ata janë pritur në shtetin e vogël të Guinesë së Re, me një valle luftëtarësh, veshur në mënyrë të frikshme me një pëlhurë fileto mishi, armatosur me heshta, harqe dhe instrumente muzikore duke kënduar himne të frikshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here