William e Kate janë kthyer sot në Londër nga vizita e parë zyrtare në SHBA.

Duka dhe dukesha e Kembrixh kanë zgjedhur një avion linje të British Airways në vend të një mjeti privat.

Sipas “Mail”, të dy kanë biseduar për pak çaste me personelin e avionit duke shkëmbyer edhe ndonjë batutë, teksa janë fotografuar me stuart e hostess.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here