Kendra Wilkinson ka porositur fansat e saj të bëjnë sa më shumë seks që munden pasi është e bindur se kjo i bën ata më të shëndetshëm dhe më të bukur.

“Sigurisht, seksi është kënaqësi, por e keni ditur se ai është po ashtu i mirë për ju? Seksi ju bën më të bukur. Është e vërtetë!”.

“Seksi e bën lëkurën e buzëve dhe faqeve tuaja të shkëlqejë. Kjo po ashtu përmirëson qarkullimin e gjakut, që pompon oksigjenin dhe lëndët ushqimore në lëkurë dhe organet tuaja”.

“Po ashtu, pas seksit femrat kanë prirje ta mbajnë kokën e tyre më lart dhe tundin vithet, që i bën ata edhe më atraktive për meshkujt. Së fundi: kjo është një ngritje e vetëbesimit që bën mrekulli”, ka shkruar Kendra në faqen e saj zyrtare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here