Dëshirat e këngëtarit Wiliams gjithmonë kanë qenë “modeste” ndërsa për këtë vit ai në krevatin e tij dëshiron të ketë udhëheqësen Carol Vordermar, këngëtaren Lolo dhe aktorin Brad Pitt.

Në emisionin e tij “Radio Rudebox”, këngëtari i njohur i cili është i njohur sipas asaj që nuk ka qime në gjuhë, pa kurrfarë problemi u është përgjigjur pyetjeve të mysafirëve të tij, bashkëshortes dhe disa miqve.

Në pyetjen se për sa të holla do të kishte fjetur me mashkull,  miqtë e Robbie kanë kërkuar 5 milion, ndërsa këngëtari është përgjigjur “Jeni pak të shtrenjtë, unë do të kisha dhënë lirime për dikë që ka 3 milion, por prandaj për  Brad Pitt jam falas”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here