Kanye West asnjëherë nuk e ka mbajt të fshehtë të vërtetat rreth jetës së tij private nga këngët e tij dhe kënga e fundit e tij “White Dress” mund të na bëj të dyshojë se ai po planifikon ti propozoj të dashurës së tij, Kim Kardashian!

Kanye West në këngën e re flet për një vajzë që zhvesh fustanin e saj të preferuar të zi për ta veshur at të bardhë.

“Të pash në një klub nate, veshur me një fustan të zi, por të paramendova në kishë me fustan të bardhë. Je tipi e femrës që e meriton një mbiemër të dytë, por asnjëherë sna lanë ta realizojmë këtë gjë. Të gjithë po gënjejnë me sa po munden për ne”, thuhet ndër të tjera në këngën e tij.

Jemi të sigurt se kjo e ka bërë Kimin të qesh vesh më vesh. Por a do të thotë kjo se Kim tani do të shndërrohet në zonjën West?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here