Eurovizion ka hapur nje votim per te gjithe votuesit nga interneti .

Kush kenge duhet te fitoj kete vit Eurovizion? Rona Nishliu mban vendin e pare deri tani: Linku i votimit eshte ky: http://www.eurovisionstar.com/5-which-country-will-win-the-2012-esc-vote-now

Votoni qe te fitojme dhe ne per here te pare Eurovizion . E meritojme !

Luftë komentesh në youtube nga Serbë dhe Shqiptarë

Në videon e youtube të hedhur nga kanali zyrtar i Eurovizion, duket se nuk kanë të reshtur komentet nga Shqiptarë dhe Serbë te cilët shahen me njëri tjetrin. Zilia dhe Inati i Serbëve ka bërë që të reagojne ndaj Ronës në Eurovizion. Cdo sekondë postohet nga një koment i ri. Për më shumë shihni videon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here