Vjen në jetë djali i Vesa Lumës dhe i Big BastësPak minuta më parë këngëtarja kosovare Vesa Luma ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë nga martesa me Big Bastën.

Ka qenë vetë Big Basta ai që ka shpërndarë lajmin të shoqëruar edhe me një foto dhe një dedikim special.

“Sot jo vetëm familja jote, por e gjithë bota gëzon, sepse një njeri i mire erdhi ne jete! Princi jone, shoku jone, vëllai jone, DJALI JONE !”, shkruan këngëtari.

Vjen në jetë djali i Vesa Lumës dhe i Big Bastës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here