Zhvilluam një bisedë të thjeshtë si miq dhe këngëtarja Lori me lumturi na tregoi se po ndihet shumë mirë gjatë këtyre ditëve. A e dini se cila është arsyeja?

Do të thoni se muzika, koncertet, e sidomos dasmat natyrisht se po i ecën shumë mirë dhe është më e kërkuara. Por, mos u lodhni ta gjeni arsyen më të madhe.

Jua tregojmë ne, është viti i 10-të që këngëtarja e hitit të momentit “Për ty jetoj” agjëron dhe po e kalon një agjërim të lehtë.

Një këngëtare tepër e suksesshme si Lori natyrisht se është edhe një besimtare e devotshme dhe të mirat që ka ia sjellë Zoti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here