Vishet Aurela !Gjatë gjithë verës jemi mësuar që ta shohim Aurela Hoxhën duke ekspozuar linjat e saja trupore.Imazhet me bikini dhe me pak rroba në trup ishin ato që i shihnim vazhdimisht të publikuara në rrjetet sociale.

Mirëpo, moti i ftohtë e ka detyruar edhe atë që të vishet.

Në këtë mënyrë, modelja ka postuar një fotografi, në të cilën është krejtësisht e mbuluar me rroba.
“Dimër”, ka shkruar thjesht bukuroshja në përshkrimin e fotografisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here