Visari dhe Onati së shpejti me bashkëpunim Reperët Visari dhe Onati janë duke realizuar klipin e këngës më të re të cilën do ta sjellin së shpejti.

Ata kanë publikuar fotografi në rrjete sociale nga xhirimet e klipit.Nuk kanë dhënë detaje për këngën, por vetëm kanë njoftuar se do të vijë së shpejti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here