Faqja në Instagram ‘Vipat e Bllokut’ po vazhdon që t’ia nxjerrë në pah ‘të zezat’ e këngëtarëve shqiptarë.

‘Viktimë’ e radhës e tyre është këngëtarja Genta Ismajli, transmeton thashethe.me

Në një fotografi të publikuar në Instagram nga kjo faqe, ata tregojnë se Genta ka fryrë buzët.

E dëshmia më e lehtë është krahasimi i dy fotove të këngëtares të realizuara dikur dhe tash.1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here