Aktorja amerikane dhe ish-modelja e revistës “Playboy”, Jenny McCarthy, thotë se ajo nuk është kundër Botoxit. Bukuroshja thotë se asaj i pëlqen që përmes...
Elisabetta Gregoraci ka lindur në një klinikë në Nizza, vogëlushin Falco Nathan. Fëmija ka ardhur në jetë në orën 8:00 të...
Kim Kardashian ka pranuar se ajo është përtace, pasi përton ta lajë veturën e saj, ndërsa preferon të presë shiun për ta bërë...
I ka ftuar 10 vajza në dhomën e hotelit dhe më pas i ka telefonuar të dashurës së tij për ti thënë se...
Me një fizik të tonifikuar, linja tepër të rregullta dhe tërësisht e privuar nga celuliti, aktorja Gwyneth Paltrow është shndërruar në një objekt...
Këngëtarja Mariah Carey ka hyrë për herë të parë në studio që prej lindjes së binjakëve Moroccan Scott Cannon, dhe Monroe Cannon. Ajo aktualisht...