Yll Limani gjatë gjithë kohës është në studio. Këtë vit, ai do të sjell gjithsej gjashtë projekte e i pari nga këto është...
Rikthehet pas disa muajsh mungesë në ekran, me një format televiziv që e ka menduar gjatë. Një program pasditeje, ku ajo është ideatore,...
Ai thjesht ishte i dashuri i saj dhe se nuk ishte ngatërruar ndonjëherë me punët e Samantës me muzikën. Tashmë dihet që janë...
Xhesika Ndoj ndodhet në Itali. Ajo është larguar disa ditë më parë dhe nuk ka treguar më shumë rreth arsyes së këtij largimi. Ndërkohë...
Mediumi zviceran “20 minuten” përmes një raporti konfirmoi se Loredana është arrestuar mbrëmë.
Prokuroria e Qarkut në Prishtinë, në fillim të vitit 2012, ka dorëzuar në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, aktakuzën kundër Besnik Qakës, pjesëtar...