Aktori i njohur i filmave aksion, Vin Diesel, tha se ai është mashkull që e do familjen e tij. “Një pjesë e madhe e shoqërisë sonë është e mbushur me familje të ndara, fëmijë të rritur vetëm nga një prind.

Ndërsa mua më pëlqen familja”, ka deklaruar Diesel.

Ai tha se bashkëshorten dhe fëmijët i ka më të rëndësishmit në jetë, dhe nëse do të duhet të hiqte dorë nga dashuria e tij për aktrimin për të mirën e tyre këtë do ta bënte pa menduar fare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here