Fotomodelja shqiptare, Vildane Zeneli, ka komentuar zërat e përhapur rreth orientimit të saj seksual. Vicky ka hedhur poshtë spekulimet e disa mediave se ajo është lesbike. “Është çmenduri të lexosh që mediat përhapin tregime të rreme për mua, duke thënë se jam lesbike?Ata e kanë humbur mendjen dhe seriozisht duhet të mësojnë të lexojnë anglishten në mënyrën e duhur! Nuk jam lesbike, le ta sqarojmë këtë”, – ka shkruar bukuroshja shqiptare në rrjetet sociale. Zeneli, e cila jeton në Amerikë, krahas karrierës si fotomodele, kohët e fundit është shumë e angazhuar edhe në muzikë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here