160842Që të dyja janë të bukura dhe jashtëzakonisht joshëse. Modelja Vildane Zeneli, nga Prishtina, dhe këngëtarja kosovare Fjolla Morina mbajnë rekordin për zhveshjet skenike në kohë të fundit.

160843 160844 160845 160846 160847 160848 160849 1608410 1608411 vildane

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here