Mozosopranoja Vikena Kamenica është kapur nga paparaci ynë në vendin e saj, pikërisht në Teatrin Kombëtar të Teatrit dhe Operas.

Këtë herë ajo nuk ka pasur ndonjë shfaqje të re, por ndodhet pikërisht për të parë kolegët e saj balerinë në premierën e baletit të njohur grek “Zorba”.

Megjithatë do të donim t’i bënim një vërejtje miqësore Vikenës: “Mirë nga pesha që nuk bie, por me shapka të sheshta nuk shkohet në TKOB”. Dhe këtë gjë më mirë se kushdo duhet ta dijë Vikena.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here