Vienna Girardi ka festuar fitoren në reality shown amerikan “The Bachelor”.

E re dhe seksipile, ylli më i ri po fiton çdo ditë e më shumë popullaritet dhe fokus tek mediat, sidomos me paraqitjet interesante nga vende si ky, ku rrallë shihen VIP-at.

Ajo ka bërë disa fotografi edhe në fshat, duke punuar punë bujqësore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here