Brad Pitt pothuajse është e çmendur, kur e ka kuptuar se i ishte zhdukur aparati i shtrenjtë fotografik.

Leica S2, një aparat i cili kushton tepër shtrenjt, i ka humbur gjatë të shtënave në xhirimin e filmit të Angelinës në Budapest.

Aktori me aparat në dorë kishte marrë foto gjatë incizimit të skenave të filmit të Angelinës.

Brad i entuziazmuar kishte fotografuar gruan e tij gjatë xhirimit, dhe më pas i ishte zhdukur ai.

Hajduti nuk u kap, dhe Brad me sa duket është i mërzitur shumë për fotot.

Brad shqetësohet për shkak se fotot private mund të shkojnë në duar të gabuara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here