Trimi ka publikuar projektin më të ri muzikor. “Blla blla blla” mban titullin kënga e publikuar pasditen e se premtes. Teksti i “Blla blla...
http://www.youtube.com/v/xYTlH6nLtn8&hl=en_US&fs=1&
Këngëtari Adriatik Asllani ka lansuar projektin e tij me gjigand, albumin me këngë ‚live‘ Ky album i orkestruar nga Ramadan Selimi edhe Labinot Mezini...
Neki Emra e ka sjellë projektin më të ri muzikor që titullohet “Ti më nuk je”. Vet këngëtari e ka bërë kompozimin dhe e...