Hiti më i fundit i Kaltrina Selimit vjen nën firmën e kompozitorit të mirënjohur Florian Mumajesi dhe ai titullohet “Hajt”. Një këngë e realizuar me sukses dhe një klip që do t’ju pëlqejë pa masë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here