Victoria e zhveshur në mes të dimritZonja Victoria Beckham, nene e tre femijeve ka nje trup per t’u patur zili.


Victoria Beckham ndodhet ne Paris per te bere ‘shopping’ dhe nuk dorezohet as para te ftohtit.

Ndersa te gjithe kercasin dhembet prej temperaturave te uleta, ajo i vesh kepucet pa corape dhe mban nje pallto me menge te hapura.

A ka ftohte apo jo? Sigurisht qe duhet te kete, por kush do te duket, duhet edhe te vuaje pak…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here