Victoria Beckham dëshiron që vajza e saj e porsalindur, Harper Seven, të rritet dhe të bëhet ‘trëndafil i përkryer anglez’, ashtu sikur dukesha Kate Middleton.

Dizajnerja e cila lindi vajzën e parë pak ditë më parë, besohet është duke e shqyrtuar një zhvendosje të përhershme në Britani, në mënyrë që vajza e saj të ndjekë shkollën angleze dhe të bëhet një trëndafil i përkryer anglez

“Të gjithë kanë rënë në dashuri me Kate Middleton. Ajo është fantastike, me stil dhe flet shumë mirë, ka sjellje të përkryera, karakteristika këto që Victoria do të dëshironte t’i shihte te vajza e saj. Victoria do të dëshironte që vajza e saj të ritet dhe të bëhet trëndafil i përkryer anglez”, u shpreh Victoria.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here