Victoria Beckham shumicën e gjërave i bën me internet.

Këngëtarja dhe stilistja e modës ka pranuar se shumicën e kohës nuk mund të dalë nëpër rrugë, kështu që bën pazare me anë të internetit. Këtë ajo e ka thënë në intervistën e dhënë për edicionin e marsit të revistës “Numero”.

“Ne po kërkojmë mundësi sa më të mëdha për momentin. Blerja online, sidomos për fëmijët, është alternativë”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here