Foto e vezës, e cila ka thyer rekordin e Kylie Jenner për foton më të pëlqyer në Instagram duket se ka bërë të reagojnë edhe personazhe shqiptar.

Këngëtarja Enca Haxhia ka publikuar në rrjete sociale një video ku i “flet” një vezë që si ka mundësi që ajo të marrë më shumë pëlqime se Kylie Jenner. 

Gjithashtu Enca ka komentuar në faqen “World_record_egg” ku dhe kjo vezë është publikuar se ajo e do këtë vezë për të bërë një tost francez. 

Në fakt duket se foto e kësaj veze ka bërë vërtetë të reagojnë dhe të habiten personazhet e njohur kudo në botë.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/veza-me-e-pelqyer-irriton-encen-615934/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here