Publicisti Veton Surroi është bërë baba. Djali i tij ka ardhur në jetë në orët e hershme të mëngjesit, ndërsa lajmi është publikuar në profilin e Surroit në facebook i nënshkruar nga cifti Veton Surroi – Blerta Syla.

Madje e kanë pagëzuar edhe me emër.

Ai quhet Det dhe këtë gëzim familjar Surroi ka vendosur ta ndaj edhe me miqtë e tij duke e postuar lajmin në facebook. Të dy kanë marrë urime të shumta për lindjen e Detit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here