Eshte shitur per 25 mije euro vethi qe i eshte sekuestruar kohe me pare Diego Armando Maradones.

Ankandi eshte fituar nga nje grua qe ka dashur te ruaje anonimitetin, por eshte limituar te thoshte se ishte shume e kenaqur nga “rezultati i arritur”.

Gara eshte zhvilluar kryesisht mes dy personave, gruas qe e fitoi dhe nje burri qe merrte instruksione nepermjet telefonit./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here