Vetëm Gjystja Vulaj e bën kështu me kunatin Ajo njihet për linjat trupore seksi dhe vallëzime seksi, ndërsa këtë e dëshmon pa problem nëpër koncerte dhe ndeja të ndryshme.

Bëhet fjalë për këngëtaren shqiptare, Gjyste Vulaj, duket se e qon mirë me familjarët e bashkëshortit, Sokolit.

Aq shumë është mikeshë me kunatin e saj, Valentinin, saqë vetëm ajo mund t’i bëjë këto veprime, siç shihet në fotografinë e publikuar në Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here