Veshjeta me bel te lartBeli i lart eshte kthyer ne mode, per te qene sa me glamour.

Avantazhet e tij? Na tregon kembet e gjata, keshtuqe nese keni problem gjatesine, harrojini xhinset me shtrat te shkurter.

Modeli i veshjeve me bel te lart eshte femerore dhe sensuale.

Shtrati i shkurter tenton te behet vulgar, pantaollona shume te ulta dhe mini, veshje intime gjithemone e me shume ne dukje…

Nese deshironi te jeni pak glamur, beli i lart eshte me te vertet nje pikenisje e mire.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here