Nuk duhet me patjetër që të heqësh dorë nga sensualiteti apo zakoni i veshjes ‘casual’, që keni ndjekur gjatë verës.

Mbi të gjitha nëse stilistët propozojnë veshje pafund femërore dhe me materiale jo shumë të kushtueshme.

Një fustan i lehtë për tu veshur dhe për tu kombinuar, është një stil i pëlqyer shumë edhe divat të cilat e veshin edhe në tapetin e kuq të eventeve. Shijojeni këtë stil me foto./BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here