Ka kaluar kohë e gjatë që Vesa Luma nuk është parë e shoqëruar nga ndonjë mashkull në publik.

Në paraqitjet e saja gjithmonë ka qenë e shoqëruar nga mikeshat dhe motrat Mjellma e Dea. Por këtë radhë, tek ne lindi një dyshim i ri.

Lind pyetja: Çfarë e lidh Vesa Lumën me kunatin e Jehona Sopit? Për ata që nuk e dinë, kujtojmë se gjatë verës ata ishin së bashku në Sarandë dhe Ksamil, gjithashtu në shoqëri të Jehona Sopit dhe të dashurit të saj Lavdimit, ndërsa përsëri na shfaqen disa foto të reja të realizuara së fundi.

Një dyshim tjetër lindi edhe për udhëtimet e Vesës në Londër gati çdo muaj, vend ku jeton dhe punon Leotrim Koshutova, kunati i këngëtares Jehona Sopi, transmeton Panorama Plus.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here