Këngëtarja Vesa Luma, disa ditë pasi që u fejua me reperin Big Basta, ka folur në lidhje me debatin për “like” dhe klikimet fallco në youtube.com duke thënë se është turp për ata që bëjnë gjëra të këtilla.

“Turp për të gjithë ata që abuzojnë me videot muzikore.

Muzika dhe dashuria janë dy gjëra që nuk shkojnë më zorë. Miliona klikime false!”, ka cicëruar këngëtarja në Twitter.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here