Vesa Luma po përjeton padyshim një kulm të karrierës së saj. Këngë pas kënge, spote publicitare, koncerte dhe një harmoni të qëndrueshme me veten e saj.

Fotot që ju sjellim sot janë shkëputur nga një mbrëmje koncertore në Prishtinë, që ka dhënë pak ditë më parë këngëtarja Luma.

E pak çaste kur ajo do të merrte mikrofonin për të kënduar, ka nxjerrë një shkëlqyes buzësh për t’u dhënë pak më tepër ndriçim atyre, dhe pastaj menjëherë është ngjitur në skenë për të argëtuar publikun me zërin dhe këngët e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here