Vesa Luma dhe Big Basta shijojnë të dielën e parë si prindërKëngëtarja Vesa Luma e konsideron këtë si të djelën e saj më të bukur.

Këngëtarja ka publikuar një foto me bashkëshortin e saj, këngëtarin Big Basta (Geri) dhe duket se çifti janë të kënaqur pasi në jetën e tyre ka vetëm 5 ditë që ka ardhur djali i tyre i parë Lian.

Kjo është e diela e parë që ata po e shijojnë si prindër të Lianit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here