5Këngëtarja Venera Lumani ka publikuar klipin e saj më të ri me titull “Venus”.

Pas një periudhe mungese Lumani është rikthyer me një klip mjaft ritmik dhe gjithashtu mjaft veror. Mbetet për tu parë sesi do të pritet ky produksion i ri muzikor. Ndërkohë ajo çfarë ka rënë në sy është titulli i veçantë i klipit, i cili është përkthim i emrit të saj. /Gazeta Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here