Quhet Anthony është 55 vjec dhe që prej një vit e gjysmë është kthyer një nga të shumtë të pastrehët që ndodhen në Traverse City, Michigan.

Por nuk bëhët fjalë për një të pastrehë dosido, por për vëllain e këngëtares amerikane Madonna. Gjithcka 55 vjecari e ka rrëfyer për të përditshmen “Michigan Messenger”.” “ Gjithcka nisi kur babai im më pushoi nga puna dhe e gjithë famijla ime më ktheu krahët” – ka thënë Anthony.

Përse motra ime është një milionerë ndërsa unë një i pastrehë i cili mund të humb jetën nga të ftohtit?- ka vazhduar ai. Ndërsa ylli i mukizës pop nuk ka thënë asgjë pas deklaratës së vëllait të saj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here