Aktorit humorist të grupit Stupcat duket se kanë nisur t’i bien flokët me të madhe. Andaj ai ka vendosur të shkojë hapave të Naim Abazit dhe të mbjellë flokët.

Sipas emisionit Prive të TV Klan Kosova, Vedati ka udhëtuar për në Turqi, ku do ta kryejë trajtimin e nevojshëm për mbjelljen e flokëve.

Raportohet se kjo i ka kushtuar 3 000 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here