Vedat Ademi thotë se pas muzikës, pasioni i tij më i madh është sporti, veçanërisht basketbolli dhe tenisi.

“Muzika është dhe ka qenë e besoj se do jetë pasioni im kryesor, përveç muzikës jam marrë kryesisht me sporte si basketbolli dhe tenisi”.

“Futbolli më ka pëlqyer por që kur theva këmbën e kam marrë inat dhe nuk luaj më (qesh)”, ka thënë Vedati gjatë një interviste të fundit për mediat shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here