Aktorja Natalie Wood vdiq e mbytur në ujë si pasojë e një fataliteti apo natën e vitit 1981 ajo qe viktimë e një vrasje?

Gati 30 vjet pas vdekjes tragjike të protgonistes së “West Side Story” dhe të “Rini i Djegur”, e motra Lana ka kërkuar rihapjen e hetimeve.

Natalie ishte rrëzuar gjatë një shëtitje, nga jahti ‘Splendour in Pacific’.

Para pak muajsh, njëri nga të pranishmit atë natë ka thyer heshtjen e mbajtur ndër vite, duke shkruar një libër që i jep forcë hipotezës së vrasjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here