Reperi i njohur Progidy ka vdekur në moshën 42 vjeçare.Prodigy, emri i vërtetë i të cilit ishte Albert Johnson ka qenë në një tur muzikor në Las Vegas.

Ai ka pasur vazhdimisht probleme me shëndetin por saktësisht nuk është bërë e ditur se çka ka pasur.

Ky reper ka rrjedhur nga një familje që janë marrë me muzikë.

Gjyshi i tij ka qenë i njohur në skenën muzikore, si dhe nëna e Progidy ishte vokaliste e e grupit The Crystals.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here