Humoristi Patrice O’Neal vdiq gjatë kësaj jave në moshën 41-vjeçari.

Ai është një ikonë e New Yorkut, madje edhe e skenave komike në mbarë botën në dy dekadat e fundit.

Patrice në muajin tetor pësoi një goditje zemër dhe si rezultat vdiq të ditën e hënë. Ai ishte i njohur sa ishte gjallërinë e tij, por edhe për sensin e humorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here