Ish miss Venezuela, Eva Ekvall, ka ndërruar jetë në moshën 28-vjeçare, pasi nuk ka mundur dot të fitojë betejën kundër kancerit. Ajo ka ndërruar jetë në Houston, duke lënë pas një vajzë 2-vjeçare.

Nëna e 28-vjeçares është shprehur se pavarësisht se e dinte që do të vdiste, ajo tregoi një qetësi dhe kurajo të jashtëzakonshme.

Ekvall ka shkruar edhe një libër për sëmundjen e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here