Një nxënëse 16-vjeçare humbi jetën, pasi kishte pirë tableta ekstazi të njohura si  “Bugatti i kuq”. Shellie Callaghan u transportua mbrëmë në spital, pasi kishte konsumuar “ekstazi” në një party në Newtongrange, Midlothian.

Vajza u dërgua në Edinburgh, por tragjikisht humbi luftën e saj për të mbijetuar duke shkaktuar një alarm publik për ata që e përdorin këtë lloj droge.

Ajo dhe katër persona të tjerë përfunduan në spital, pasi konsumuan tabletë ekstazi, ku 16-vjeçarja nuk mundi që të shpëtonte.

“Ata janë njerëz të mirë edhe Shellie ishte një vajzë popullore, ishte personi i fundit që mendonim se do të vdiste në rrethana të tilla, kjo është e tmerrshme, ata janë një familje e bukur, ky është një lajm shkatërrues”, thotë nga fqinjët.

Janë marrë analizat e gjakut dhe po kryhen hetimet, ndërkohë policia ka dhënë alarmin që kjo lloj droge që shikoni në foton e mëposhtme të mos përdoret, pasi do t’ju marrë jetën edhe nëse konsumoni pak.

***WARNING. We do not have permission to use these pictures*** SHELLIE Callaghan, 16, from Newtongrange, died on 15th Oct 2016 after being taken to hospital as police launch public alert over pills called Purple Ninja Turtles and Red Bugatti Veyrons. She took an ecstasy pill at a party. Taken from https://www.facebook.com/shelliecallaghanx
***WARNING. We do not have permission to use these pictures***
SHELLIE Callaghan, 16, from Newtongrange, died on 15th Oct 2016 after being taken to hospital as police launch public alert over pills called Purple Ninja Turtles and Red Bugatti Veyrons. She took an ecstasy pill at a party.
Taken from https://www.facebook.com/shelliecallaghanx

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here