Moda e FaceBook i ka kapur te gjithe, por Vasco Rossi i ka rrefyer shtypit se e urren kete rrjet shoqeror pasi eshte burim i nje te keqeje shume te madhe.

Rockeri tregon se ne 10 vitet e fundit eshte maturuar shume dhe thote se adhuron Los Angeles, pasi i lejon vetes shetitje te medha duke qartesuar mendjen.

Kengetari thote se ka nje vizion shume me te qarte per sa i perket politikes, edhe pse nuk eshte se i intereson shume. Vasco shpjegon se duke pare se sa e felliqur eshute bota te gjithe duhet te zgjohen dhe te hapin syte mire per te pare se ku dhe si po jetojne.

Duke u kthyer ne temen e FaceBook kengetari thote se e ka zbuluar rastesisht, dhe ka pare se ne kete rrjet kishte disa grupe qe ofendonin shume rende, aq shume sa e kishin lene pa fjale dhe e kane bere te kuptoje se sa shume urrejtje te pamotivuar ka ende ne bote.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here