Ata janë një nga çiftet që më së shumti na kanë lënë në dilemën nëse janë të lidhur apo jo.

Bëhet fjelë për dy anëtarët e OTR, Oriola Marashin dhe Varrosin. Të rinjtë gjithmonë shkëmbejnë mesazhe plot dashuri. Edhe këtë herë në ditën e lindejs së Varrosit, Oriola ka mbushur Instagramin me foto krah tij.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here